Upoznajte nas

Na početku, prije deset godina, imali smo jednu ideju, jedan moto i jednu želju.

Ideju: vama, koji želite učiti, pomoći da dođete do znanja.

Moto: da za vas, uz našu podršku, sve bude moguće.

Želju: da vam dokažemo da ćete, učeći s nama, postajati bolji u svojem poslu.

(O želji ćemo malo kasnije…)

Krenuli smo skromno, naoružani samo znanjem i htijenjem. Rasli smo sporo, ali znali smo da tako treba biti. Premda je bilo posrtaja, svaki naš sljedeći korak bio je sigurniji i čvršći. I išli smo naprijed, naprijed, ali nikad pod svaku cijenu.

I tako smo sazreli i odrasli.

Bili smo s vama posvuda u Hrvatskoj, u vašim malim i velikim poduzećima, u vašim dobrim i manje dobrim danima. Gradili smo s vama – ponekad i od temelja – vaša današnja mala carstva, čuvali ih, osnaživali i proširivali. Radovali smo se i ponosili vašim uspjesima, brinuli se kad su došli problemi i rješavali ih s vama. Nadamo se da smo uvijek bili i da još jesmo vaša pouzdana desna ruka.

Vi ste učili na stotinama naših radionica, seminara, konferencija, in-house edukacija, kad smo „pospremali“ i uređivali vaše poduzeće, upoznavali vas s kontrolingom, uvodili ga i razvijali s vama.

I mi smo učili od vas. Shvaćali da vas moramo upoznati i razumjeti vaše želje i planove kako bismo vam mogli biti najbolji suradnik.   

Na kraju, vraćamo se na želju: učeći uz vas, mi smo postali bolji u svojem poslu, rasteći u odnosu s vama.

Doista se nadamo da to isto vi možete reći za nas.

Naš tim

Slika osobe
dr. sc. Andreja Švigir
Slika osobe
Suzana Prah
Slika osobe
Nenad Prah
Slika osobe
Snježana Kolombo, dipl. soc. ped.

Naše vrijednosti

I prije nego je Altius rođen, znali smo što nam je važno: stručnost, odgovornost, pouzdanost,  povjerenje. Od prvog dana postojanja našeg poduzeća sve do ovog trenutka, trudimo se da se nit koju tvore te četiri riječi doista proteže našim poslovanjem. Vjerujemo da je nismo izgubili. Potvrdu toga nalazimo upravo u vama, našim klijentima, jer nam već čitavo desetljeće omogućujete da zajedno učimo, radimo i napredujemo.

1.

Stručnost

Naše teorijsko i praktično znanje je jamstvo kvalitetnog poučavanja koje je motor razvoja vaših novih kompetencija.

2.

Odgovornost

Odgovorno pristupamo svakom klijentu i zadatku, razumijući da usvojena znanja moraju služiti poslovnom napretku.

3.

Pouzdanost

Uvjereni smo da smo vam dugogodišnjim radom dokazali da zaslužujemo vaše povjerenje i da smo vaš siguran partner.

4.

Povjerenje

Uvjereni smo da smo vam dugogodišnjim radom dokazali da zaslužujemo vaše povjerenje i da smo vaš siguran partner.

Društveno odgovorno poslovanje

Gostovanje na Radio Mariji

Mjesečna emisija u kojoj su nam gosti ljudi koji svojim znanjem, nadarenošću i postignućima obogaćuju Hrvatsku. Neovisno pripadaju li svijetu ekonomije, politike i/ili znanosti, zajedničko im je stremljenje višem i boljem.

Pomaganje Zakladi biskup Josip Lang

Ponosni smo što potpomažemo huma­nitarnu zakladu koja se brine za stare, nemoćne i siromašne osobe. Zaklada je osnovana 2002. godine i vode je hrvatski isusovci sa sjedištem u Palmotićevoj ulici u Zagrebu. Više o Zakladi i o mogućnostima kojima joj možete pomoći: www.zbjl.hr

Duhovni seminari za menadžere

Tjelesni i mentalni umor, poteškoće u radu sa suradnicima, nemogućnost koncentracije, tjeskoba… Mogli bismo unedogled nabrajati posljedice menadžerskog života. Duhovnim seminarima nastojimo ga zacijeliti.