Edukacije

Nakon ove radionice ću svoje stečeno znanje iz Qlik Sense BI alata primijeniti u vlastitom poslovanju jer će mi pomoći kao potpora u odlučivanju i praćenju svih troškova. Predavačica Andreja je izuzetno pristupačna, otvorena za sva pitanja. Stvari objašnjava laički i na primjerima, što je izuzetno korisno kako bi vidjeli kakve su razlike. Isto tako, dotakla se korištenja različitih metoda i alata u različitim područjima (proizvodnja, usluge) kako bi vidjeli kako u praksi to funkcionira. Isto tako, predavačica je osoba s puno profesionalnog iskustva s područja kontrolinga.

Irena Štefok, administrator financijskog kontrolinga
Cartex d.o.o.

Radionica je na više načina ukazala na važnost funkcije nabave u uspješnom poduzeću, kako upravljati njome sa svrhom daljnje uspješnosti, ali prije svega održivosti kompanije; radionica nas je naučila alatima koje bismo trebali koristiti u segmentaciji sirovina/artikala koje nabavljamo, ali i kako segmentirati dobavljače te što sve čini uspješan opskrbni lanac i na što paziti. Predavačica Andreja Švigir je izrazito stručna i lako razumljiva.

Marina Huljev

Predavanje i interakcija s polaznicima je cijelo vrijeme bilo na najvišem nivou. S obzirom na vrijeme održavanja radionice, nakon radnog dana, očekivao sam da će se u jednom trenutku dogoditi pad koncentracije, ali profesionalnost predavača, kao i njihovo iskustvo, su cijelo vrijeme okupirali moju pažnju tako da je koncentracija bila potpuna od početka do kraja radionice. U svakom slučaju, sve pohvale predavačima te se nadam da ćemo se družiti i ubuduće.

Miro Drempetić, CEO
Fanola d.o.o.

Dok nisam prisustvovao ovoj radionici susretao sam se s problemom sistematizacije kupaca i dobavljača. No uz ovu radionicu sam riješio svaku poteškoću te bi svakako naglasio da je najveća vrijednost radionice sami praktični primjeri i modeli koji su nam prezentirani u dijelu analize kupaca i zaliha.

Marijan Žuvela, član društva
Marinox d.o.o.

Altiusova radionica nam je ukazala na koliko smo pogrešnih stvari bili usredotočeni kroz naše poslovanje. Međutim predavačica dr. sc. Švigir nam je dala ideje, ali pokazala i smjer u kojem bi trebali ići za povećanje cjelokupne poslovne efektivnosti.

Ivana Kostelac, izvršna direktorica za operacije i kvalitetu
Mesoprerada d.o.o.

Kroz ovu radionicu dobila sam znanja koja ću primijeniti u svom poslovanju. Cijelo predavanje se temeljilo na studijima slučaja i stvarnim poslovnim primjerima koje sam mogla pratiti bez problema u online obliku.

Ivana Marinković, viši specijalist u odjelu računovodstva i financija
Oganj d.o.o.

Iznimno sam zadovoljna s predavačima koji su koncizno, razumljivo, a u istu ruku interesantno objasnili i prezentirali mogućnosti unaprjeđenja cjelokupnog poslovanja kroz EU fondove.

Anita Turski, suradnik u kontrolingu
Tubla d.o.o.

Uz ovu radionicu sam proširila horizonte promatranja kalkulacije te sam shvatila da kalkulaciju ne promatram samo kroz računovodstvenu komponentu. Pri tome su mi pomogli praktični primjeri predavačice.

Tanja Krišto, Business Development Manager
Fanola d.o.o.

Radionica je apsolutno ispunila moja očekivanja, napokon sam se “upoznao“ s programskim rješenjem (software) za vrlo detaljno praćenje troškova i prihoda po zaposleniku.

Ante Beljan, upravitelj
BHS Corrugated Strojevi d.o.o.

Prezadovoljna sam s Altiusovom radionicom, uz interaktivno predavanje sam dobila i alate s kojim mogu mjeriti svoje poslovne aktivnosti, odnosno omogućuju mi da brzo reagiram i uvedem promjene. To je dokaz da u svakom sustavu/organizaciji UVIJEK postoji prostor za unaprjeđenjem.

Elizabeta Filipić, voditelj ljudskih resursa
Primabiro d.o.o.

Veoma sam zadovoljna s učinkom radionice. Ponajviše me oduševila količina konkretnih primjera koja nam se nudi, ali i korisnih informacijama koje će mi svakako pomoći u daljnjem poslovanju. Predavačice su bile zanimljive, a atmosfera je bila ugodna.

Anja Humljak Petrinjak, voditeljica nabave
Bauerfeind d.o.o.

Altiusova radionica mi je pomogla  da naučim kako raditi praktičnu primjenu kroz Excel, prezadovoljna sam primjerima koje smo koristili kroz studije slučaja . Takvi primjeri će mi olakšati primjenu naučenog u daljnjem poslovanju. Cjelokupna radionica mi se svidjela, a predavačice su bile razumljive te su nam davale primjere koji se mogu koristiti u praksi.

Ivančica Mihelj, direktor sektora za komercijalne poslove
AGMAR d.o.o.

Najviše mi se svidjela kompletna razrada teme, kombiniranjem primjera i teorije. U vlastitom poslovanju ću sigurno moći primijeniti HSFI 15,6 i 5. Atmosfera na edukaciji je bila odlična, a odnos s predavačem interaktivan.

Silvija Mužek, šef računovodstva i financija/pomoćnik direktora
Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o.

Izuzetno sam zadovoljna načinom predavanja i pojašnjavanja,a najviše mi je koristilo objašnjavanje parametara/kako šire gledati na EBITDA. Atmosfera je bila odlična kao i sam predavač

Moira Betić, voditelj kontrolinga
Hoteli Njivice d.o.o.

Kroz ovu radionicu sam dobila smjernice za jasniji uvid u složenost utjecaja rasporeda troškova na proizvode, te je edukacija apsolutno ispunila moja očekivanja. Predavačica je bila vrlo otvorena i srdačna.

Irena Šaran, voditelj financija
Ivanićplast d.o.o.

Bez pretjerivanja – perfektni ste, najbolji u Hrvatskoj. A što vam poželim u daljnjem radu? Još više seminara i radionica u Dalmaciji!

Senka Ramljak, predsjednica Uprave
Olympia Vodice d.d.

Ukratko: povratne informacije naših djelatnika koji pohađaju vaše edukacije o njihovoj kakvoći odreda su pozitivne.

Nina Tiščerić, stručna suradnica za edukaciju i razvoj
Zvijezda d.d.

Ne samo da sam zadovoljna programima kojima sam nazočila, već im dajem izvrsnu ocjenu. Na vaše edukacije sam stoga uputila i mlađe kolege.

Mara Mirošević, rukovoditeljica Službe deviznih poslova
Agrokor Trgovina d.d.

Vaši seminari ugodno su iznenađenje – predavanja su uvijek ukorak s aktualnim temama, uz interakciju, u vrlo ugodnoj atmosferi, a predavači su stručni i zanimljivi.

Elizabeta Kuharić, voditeljica financija i računovodstva
Eurotrade d.o.o.

Altius ispunjava potrebe za kontinuiranom naobrazbom. Pohvaljujem edukacije zbog načina prezentacije i povezivanja s praksom.

Ivana Živković Abraham, izvršna direktorica za financije i opće poslove
Blitz film i video distribucija d.o.o.

Ne propuštam gotovo ni jedan Altiusov seminar ili radionicu iz kontrolinga, zbog stručnih predavača, aktualnih tema, edukativnih radionica i nadasve ugodne atmosfere.

Zdenka Kralik, direktorica sektora za ekonomsko-financijske poslove
APIS IT d.o.o.

Mnogo je područja iz kojih nam Altius već više godina pruža usluge savjetovanja – od poreza do računovodstva. Andreja Švigir je doista odlična!

Vesna Jotić, voditeljica knjigovodstva
Siemens d.d.

Redovit sam polaznik vaših edukacija, uglavnom iz područja poreza. Izuzetno sam zadovoljna jer su znanja koja nudite primjenjiva u praksi.

Anđela Liović, voditeljica procesa upravljanja porezima
Našicecement d.d.

Kontroling je jako dobra stvar, često tako daleko od menadžera koji nisu ni svjesni koliko im može pomoći. Altius: kapa dolje!

Darko Lončar, direktor kontrolinga
Mlinar d.d.

Unatoč složenoj temi radionicu iz područja planiranja smo pratili s lakoćom. Atmosfera je bila pozitivna, a sudionici u punoj pažnji. Izvrsno!

Jadranka Baćak, voditeljica operativnog poslovanja
Viator d.o.o.

Tijekom radionice su iznesene konkretne ideje i koraci kako unaprijediti poslovanje. Mr.sc. Andreja Švigir nas je svojim stavom potakla da se odvažimo raditi stvari na drugačiji način. Pristup i način izlaganja su bili motivirajući, a Andreja je držala našu pažnju tijekom cijelog predavanja.

Tea Tolić
OTP banka d.d.

Radionica o kontrolingu je bila predobra. Odlična predavačica, vrlo korisni primjeri iz prakse, pristupačnost i razumljivost sadržaja. Odlično!

Tatjana Babojelić
Tehnomedika d.o.o.

Radionica Izvještavanje iz kontrolinga je bila vrlo korisna za moj tim. Odlična priprema i vođenje radionice od strane gospođe Švigir. Predavačica zna zainteresirati sudionike i odlično vlada sadržajem. Odličan pristup polaznicima. Svaka pohvala!

Senka Laljek, direktorica sektora kontrolinga i sektora korporativnog računovodstva i poreza
Podravka d.d.

Najveći dobitak: praktično znanje i iskustvo. Predavanja nisu “by the book”, od kojih nema koristi; stečeno znanje primjenjujem. Sve pohvale! Lijepo je i što sam ostao u kontaktu s predavačicama i polaznicima iz prve generacije škole kontrolinga.

Mladen Brčić
Amadeus M.A.J. d.o.o.