Izgradite sustav izvještavanja kroz svjetski poznati BI alat Qlik Sense

Kontroling menadžer

Verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Vjerujemo li pričama da se vođe rađaju?

Chief executive officer – CEO

Verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Bez znanja o kreiranju troškovnog i upravljačkog računovodstvo nema uspješnog

Voditelj/ica financija, računovodstva i poreza

Jedini HR program koji primjenjuje Hogan Assessment alat za procjenu zaposlenika

Voditelj/ica ljudskih resursa

Verficiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Jednogodišnje usavršvanje za Voditelja/icu poslovne analitike

Poslovni analitičar – zanimanje budućnosti?

Pravo vrijeme je sada!

Samo na našem programu imate priliku proći

BEER GAME Workshop

na verificiranom jednogodišnjem usavršavanju za Voditelja/icu nabave i logistike

Naučite kako optimizirati zalihe koje neće opteretiti, već će potaknuti vaše poslovanje

Voditelj/ica nabave i logistike

Učilište altius

  • O UČILIŠTU
  • PROGRAMI

Za obrazovanje je uvijek pravo vrijeme

Za školovanje nikad nije kasno! Poslovno učilište Altius vam omogućuje stjecanje novog zvanja koje možete upisati u svoju e – radnu knjižicu, a za koje ćete dobiti javnu ispravu (uvjerenje). Sve naše programe verificiralo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a odlikuje ih optimalni omjer teorijskih i praktičnih znanja, nužnih u poslovnoj svakodnevici. Neovisno o tome jeste li već dio svijeta rada ili ćete tek zakoračiti u njega, nakon jednogodišnjeg programa bit ćete bogatiji za nova poslovna znanja i vještine koje ćemo vam prenijeti na sustavan i zanimljiv način te uz brojne studije slučaja. Krajnji cilj je postizanje ne samo vašeg poslovnog, već i osobnog napretka.

Kako podučavamo

predavanja, praktičan rad i interakcijagrupni rad i individualniradrješavanje studija slučaja i zadatakauz prezentiranjepredavanja uživo ili onlinedebate (sučeljavanje mišljenja unutar i izvan grupe)igranje uloga prema utvrđenom scenariju

Virtualna šetnja

Učiti nije lako, znaju svi koji sjednu u studentske klupe. Možemo li nešto učiniti kako bismo okruženje u kojem učimo, razmišljamo, stvaramo učinili poticajnim? Mi smo učinili! Kad smo uređivali prostor prije svega smo imali želju uvažiti njegovu “dušu”. Nismo željeli hladno, poslovno okruženje, već razigrani prostor u koji će naši studenti dolaziti s radošću i veseljem, u kojem će se osjećati ugodno i dobrodošlo. Stoga se kod nas može sjediti na pilates loptama, odmarati na našem trgu za druženje, provoditi vrijeme u biblioteci ili koristiti internet kutak. Sve to važno je za kvalitetno usvajanje znanja. Za učenje nisu dovoljne samo knjige. Da bismo učili s lakoćom te oslobodili potencijale koje svatko od nas nosi u sebi potrebna nam je i poticajna atmosfera te ugodno radno okruženje. Vjerujemo da smo ga stvorili za vas! Uživajte za sada, u virtualnoj šetnji!

Programi učilišta Altius

Jednogodišnja usavršavanja verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Za školovanje nikad nije kasno! Poslovno učilište Altius vam omogućuje stjecanje novog zvanja koje se upisuje u e – radnu knjižicu, a za koje ćete dobiti javnu ispravu (uvjerenje). Sve naše programe verificiralo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja te ih odlikuje optimalni omjer teorijskih i praktičnih znanja, nužnih u poslovnoj svakodnevici.

Zašto su naši jednogodišnji programi baš za vas?

Verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja – upisuju se u radnu knjižicu